Nove možnosti za stanovsko organiziranje

Novo na spletu - portal GEOGRAFIJA SLOVENIJE

od Igor Lipovšek st. -
Število odgovorov: 0

Spoštovani geografi, spoštovane geografinje!

Geografija Slovenije je projekt, s katerim želimo širši tako strokovni kot tudi laični javnosti približati geografske vsebine, ki so vezane na območje Slovenije. Naša vizija je, da postanemo osrednji geografski portal Slovenije. 

Projekt je trenutno še v začetni fazi. Nedavno smo vzpostavili facebookovo stran Geografija Slovenije, kjer smo pričeli z objavljanjem zanimivih geografsko povezanih fotografij, ki smo jim dodali krajše opise.

15. 11. 2015 ob 20. uri smo odprli še spletno stran, ki bo predstavljala središče portala.

Pokrivali bomo tako občo kot regionalno geografijo. Z vašo pomočjo bomo objavljali zanimive in kakovostne raziskovalne naloge in članke, specifične geografske pojave pa bomo prikazali s pomočjo fotografij. Lotili se bomo geografskih predstavitev krajev in objavljali bomo strokovne intervjuje. Velik poudarek bomo dali ažurnosti, zato bomo skušali slediti aktualnemu geografskemu dogajanju, pri čemer se bomo povezali z geografskimi društvi.

Vljudno vas vabimo k sodelovanju in soustvarjanju vsebine. Za vse dodatne informacije, predloge, mnenja in kritike smo na voljo na elektronskem naslovu info@geografijaslo.com 

Prijazen pozdrav v imenu ekipe Geografija Slovenije

http://www.geografijaslo.com/

https://www.facebook.com/geografijaslo/