Forum novic

Prospekt, seminar in forum

Prospekt, seminar in forum

od Igor Lipovšek st. -
Število odgovorov: 0

Spoštovani. Troje vabil:

.

1.
Oktobra 2012 bo v Štanjelu potekal 2. geografski natečaj: PROSPEKT MOJEGA KRAJA. Za učence in dijake je to priložnost, da celostno geografsko znanje prikažejo na uporaben in vabljiv način; za učitelja, da v skladu z učnim načrtom, popestri in dinamizira pouk ter pokaže praktični vidik znanja geografije.

Eni učitelji presežek svojega pouka pokažemo s sodelovanjem na tekmovanju, drugi ustvarjate projekte, tretji raziskovalne naloge, četrti imate izbirne predmete, peti se izkazujete z bogatimi ekskurzijami, šesti z eksperimentiranjem, sedmim pa je na voljo PROSPEKT kot polje izraznih možnosti. Nekateri pa počnete vse to in še več. Nemogoče? Seveda je mogoče, samo optiko pogleda je treba spremeniti. Lahko spustimo dušo, če bodo to NAŠI podvigi. mrtevČe se bomo preveč poistovetili z njihovimi rezultati

Zato naj bodo to NJIHOVI podvigi; podvigi dijakov.kul

Še do 15. junija (podaljšali rok za dva tedna) imate čas, da pošljete svoje izdelke. Razpis je na naslovu http://skupnost.sio.si/file.php/25/razpis_GEO_2fabiani.pdf in na naslovu http://skupnost.sio.si/mod/forum/discuss.php?d=49261

2.
Vabimo vas, da do konca junija pokukate v tole spletno učilnico in napišete kaj o vašem delu, bralni pismenosti in študijskih srečanjih.

odobravanjeNa podlagi vaših odgovorov bomo o teh stvareh napravili strategijo za sodelovanje z vami v prihodnjem šolskem letu.


3.
Še vedno vas vabimo na seminar o minimalnih standardih, ki bo 27. junija v Ljubljani.

presenečenjeNaslov je enak kot prejšnja leta, ampak tisti, ki ste bili na seminarju že večkrat, veste, da je vsakič drugače, saj se nam na polju minimalnih standardov vedno porajajo nova in nova vprašanja.

Pa tudi predavateljska zasedba je drugačna kot prejšnja leta.