Vabilo k prijavi na natečaj

Vabilo k prijavi na natečaj

by Jožica Gramc -
Number of replies: 0

ONKRAJ MEHURČKA – NATEČAJ ZA NAJBOLJŠO UČITELJICO OZ. NAJBOLJŠEGA UČITELJA GLOBALNEGA UČENJA 2021

Poučevanje mladih v hitro spreminjajočem se svetu je  vedno bolj zahtevno, a hkrati tudi vedno bolj pomembno, ozaveščanje o svetovnih izzivih, ki vplivajo na naša življenja in življenja drugih ter narave okoli nas in drugje po svetu, pa je v času takšnih in drugačnih kriz ključno.

Prav zato je  vloga pri spodbujanju mladih, da postanejo aktivni in po svojih močeh prispevajo k oblikovanju bolj pravične, odprte in trajnostne družbe, izjemnega pomena.

Letos bodo  v društvu Humanitas vaš prispevek na  področju globalnega učenja nagradili s posebnim priznanjem – s priznanjem za najboljšo učiteljico oz. najboljšim učiteljem globalnega učenja. 

Kontekst: didaktični izzivi pri poučevanju predmeta Družboslovje/  povezanost in različnost pri sobivanju/ dijaki spoznajo in vrednotijo globalizacijo kot protisloven proces in razumejo dejavnike, ki vplivajo na povezovanje sveta/pristop globalnega učenja –   mlade pripravlja na vsakodnevne izzive in vprašanja, s katerimi se soočamo tako na lokalni kot na globalni ravni, ter jim pomaga razumeti, kako naše odločitve vplivajo na življenja drugih in na prihodnost našega planeta. 

V priponki vam posredujemo informacijo o klubu globalnega učenja.

Pri zadnjem pp počakajte nekaj sekund, da se bo aktivirala projekcija.

Podrobne informacije o natečaju in spletno prijavnico si preberite spodaj:

https://www.humanitas.si/2021/10/01/natecaj-za-najboljso-uciteljico-oz-najboljsega-ucitelja-globalnega-ucenja-2021/

INFORMACIJE-IN-NACIN-PRIJAVE_Humanitas.pdf

Lepo povabljeni k prijavi!