Sirikt2010 > Sponzorji

Generalni sponzor:

Microsoft je eno od vodilnih podjetij s področja informacijskih tehnologij in je med najpomembnejšimi razvijalci poslovnih programov in sistemov, ki podjetjem pomagajo zagotoviti varno in učinkovito poslovanje ter podjetjem in posameznikom po celem svetu pomagajo pri uresničevanju njihovega potenciala.

Zlati paket

Apcom

Powercom sistemi d.o.o. je ponosni član MDS/Apcom skupine, s sedežem v Ljubljani.
Družba je bila ustanovljena leta 2007 kot predstavnik Apple Authorised Value Added Distributor.
Ukvarja se z razvojem slovenskega trga, marketinškim upravljanjem, prodajo in podporo Applovih ter drugih sorodnih izdelkov.

FMC d.o.o.

Podjetje FMC se ukvarja z razvojem, integracijo, podporo in vzdrževanjem IT-opreme ter vam ponuja celovite rešitve od izdelave projekta do njegove končne izvedbe. Bogato ponudbo programskih in aplikacijskih rešitev dopolnjujejo storitve virtualizacije, arhiviranja in konsolidacije, programi vzdrževanja celotnih sistemov, IT Outsourcinga in varovanja podatkov. Podatkovni center Complete-datacenter.com pa vam ponuja možnost gostovanja in predstavlja varno nadomestno lokacijo, ki omogoča varno shranjevanje in arhiviranje podatkov.

Podjetje FMC vam omogoča, da se ukvarjate izključno s svojim poslovanjem, skrb za nemoteno in zanesljivo delovanje svojih informacijskih sistemov pa prepustite FMC-jevim strokovnjakom.

Promethean

Promethean je vodilni svetovni ponudnik interaktivne tehnologije na področju izobraževanja. S svojim inovativnim pristopom in vizijo prihodnosti, spreminjajo način sodelovanja in s tem prispevajo k izboljšanju standardov izobraževanja v svetu.
Uporaba Prometheanovih produktov povečuje sodelovanje in gradi odnos med udeleženci. Takšen način dela povečuje njihovo sposobnost, samozavest, gradi zaupanje in spodbudi aktivno sodelovanje udeležencev.

Svarog

Podjetje Svarog ponuja slovenskim šolam interaktivne table in ostalo opremo vodilnega proizvajalca izobraževalne opreme SMART Technologies, ki se lahko pohvali z največjim deležem prodanih tabel na svetu.
Na področju izobraževalnih vsebin je Svarog obogatil lastno ponudbo geografskih, zgodovinskih in bioloških zgoščenk  z izdelki priznanega razvijalca učnih naravoslovnih vsebin CROCODILE CLIPS.

Srebrni paket

  

Advant d.o.o.

Advant d.o.o. je ponudnik prodornih rešitev s področja informacijskih tehnologij. Podjetje ponuja usluge svetovanja, projektiranja in izvedbe zahtevnih IT projektov. V zadnjih letih se ADVANT poglobljeno ukvarja s celovitimi rešitvami za varne podatkovne centre, sicer pa že 11 let deluje kot ponudnik sistemskih rešitev na področju računalniških omrežij, optičnih komunikacij in brezžičnih omrežij.

Lukvel d.o.o.

Podjetje Lukvel d.o.o. se ukvarja s prodajo, inženiringom ter sposojo profesionalne avdio - video opreme in nudi celovito tehnično podporo na dogodkih.

Podjetje LUKVEL d.o.o. se je tekom svojega obstajanja in dolgoletnih izkušenj v sodelovanju s šolami, fakultetami in na splošno z vsemi izobraževalnimi ustanovami specializiralo v opremljanju učilnic in prostorov, ki so namenjeni prvenstveno izobraževanju.
V povezavi s prvo dejavnostjo smo dodali tudi storitev SERVISA naše opreme, tako da vam je skrb odveč, če se vam bo karkoli pokvarilo.

Praetor d.o.o.

Družba Praetor d.o.o. se ukvarja s pravnim in poslovnim svetovanjem, pri čemer je ena izmed vodilnih družb na področju vodenja projektov, še posebej tistih, ki so poveznani z javnimi naročili in javno-zasebnim partnerstvom.
Z elektronskim poslovanjem smo v znatni meri podprli tudi javna naročila.
Naša  osnovna  prednost  je  multidisciplinarnost in stalno izpopolnjevanje lastnega  znanja.

TSE

TSE d.o.o., audio video inženiring, Ljubljana je sistemski integrator na področju avdio, video, multimedijske, svetlobne, krmilne in telekomunikacijske tehnologije.
TSE d.o.o. ponuja:
celovite sistemske rešitve na področju IKT sistemov:
- sistemov ozvočenja;
- projekcijskih sistemov;
- sistemov za nadzor in upravljanje;
- video nadzornih sistemov.

Bronasti paket

Mladinska knjiga Trgovina

Mladinska knjiga Trgovina je na področju knjigotrštva in papirništva vodilna gospodarska družba v Sloveniji s široko razvejano mrežo knjigarn in papirnic ter veleprodajnih centrov. V knjigarnah Mladinske knjige Trgovine je bilo v letu 2009 prodanih več kot milijon knjig. Prodajna mreža obsega 46 maloprodajnih enot (knjigarn in papirnic), 7 veleprodajnih centrov in spletno knjigarno Emka.

Trion/Texas Instruments

Texas Instruments je ameriška blagovna znamka in je na področju računal ena izmed vodilnih na svetu. V njihovem asortimanu najdemo tako žepna, namizna, finančna, tehnična in grafična računala.
Njihova tehnologija grafičnih računal služi k boljšemu razumevanju matematičnih pojmov, omogoča delo z realnimi podatki in nenazadnje omogoča uspešnejše napredovanje tudi dijakom s pomanjkljivim matematičnim znanjem in specifičnimi učnimi težavami. Texas Instruments nudi odlično podporo dijakom in profesorjem s pomočjo Organizacije T3. V njej so združeni profesorji matematike iz celega sveta in pripravlja delovna gradiva, ki so jim v pomoč pri poučevanju.
Texas Instruments je eden od proizvajlcev, ki je prvi plasiral na trg štirivrstično tehnično računalo - model TI-30XMW, ki omogoča enostaven in poučen prikaz operacij. Računalniške novice

Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti in trendov s področja informacijskih tehnologij. Ker želimo, da so novice v reviji čim bolj ažurne, revija izhaja dvakrat mesečno, in sicer vsak drugi in četrti četrtek v mesecu. Letno pa izide enaindvajset številk.

 

 Vabilo za sponzorje.

 

Izvedbo projekta je omogočilo sofinanciranje Evropskega socialnega sklada Evropske unije in Ministrstva za šolstvo in šport. Copyright © - ARNES, avtor znaka - Tomaž Lavrič