Forum novic

Dva e-seminarja: Sežana 22. 2. in Murska Sobota 27. 2.

Dva e-seminarja: Sežana 22. 2. in Murska Sobota 27. 2.

od Igor Lipovšek st. -
Število odgovorov: 0

Pomurci, Posavinjci in Primorci!

Pogrešali smo vas na študijskih srečanjih v Mariboru in Ljubljani. Malenkost izgubljenega lahko nadoknadite na seminarju. Bodisi v Murski, bodisi v Sežani.

Še nekaj prostih mest je na seminarju Aktivna vloga učencev/dijakov v geografski spletni učilnici. Seminarja bosta 22.2. v Sežani, 27. 2. v Murski Soboti.

Gre za seminar, ki usposablja za delo (komuniciranje z učenci/dijaki prek spletne učilnice), ki nas vse čaka. Izjema so tisti, ki se bodo upokojili do 31. 8. 2013. Ti pa naj se odzovejo zato, da bodo ostali povezani v geografskem občestvu, kajti tudi naša stanovsko sodelovanje dobiva tretjo dimenzijo, v katero se seli vse več dejavnosti in srečevanj. Srečujemo se fizično - na zborovanjih in ekskurzijah, duhovno - v mislih, po novem se bomo še v tretjem svetu - virtualno.
Seminar je razbremenjujoč: čeprav traja 16 ur, so prve štiri ure namenjene realnemu srečanju v računalniški učilnici, kakšnih 8 ur boste v duhovno-geografskem meditativnem svetu in štiri urice boste od doma prek računalnika povezani v spletno učilnico ali videokonferenco.

Upam, da se srečamo.