Igre za vrtec in prvo triletje v času Tedna programiranja

Igre za vrtec in prvo triletje v času Tedna programiranja

di Janez Demšar -
Numero di risposte: 0

Nekateri niste prejeli sporočila, zato pišem še sem: na spletni učilnici sta objavljeni dve igri: ena za vrtec in prvi razred, druga za drugi in tretji razred.

Tako kot vse na tej strani tudi to dojemajmo kot skupni projekt: vsak je povabljen, da prispeva. Če ima kdo idejo, kako igri dopolniti, ju narediti težji ali lažji ali drugačni -- ali pa sestaviti nekaj čisto novega --, naj napiše na forum. Nemara na kakšni šoli naletite na težavo (nejasna navodila? čudna naloga?): povejte, da bodo opozorjeni tudi ostali. Če kdo opazi napako in nas opozori, ne bo dobil zlatnika (nismo Juriji Vege), vseeno pa mu bomo vsi hvaležni.

"Evalvacije" so običajno namenjene same sebi, tule pa bo res koristno, če dobimo nekaj povratne informacije. Le par stavkov, bognedaj več, o tem, kaj ste počeli, s koliko učenci in katerimi, kdaj in kako je šlo. Pa če je bilo fantastično ali če je bilo grozno. :) Le tako bomo vedeli, ali kaj takega početi tudi v prihodnje in kako.

Kdor ne želi pisati javno, lahko piše tudi kar na moj mail (janez.demsar in potem gmail.com).

Še nekaj: ker imate radi Majo, sem prepričan, da boste o dogajanju poročali (v sliki in besedi) na Facebooku, SIO in morda dodali aktivnost tudi na CodeWeek.