Izobraževanja

Načrtovanje poučevanja in ocenjevanja na daljavo pri geografiji

Načrtovanje poučevanja in ocenjevanja na daljavo pri geografiji

od Anton Polšak -
Število odgovorov: 5

Spoštovane učiteljice, spoštovani učitelji geografije

Glede na aktualne razmere in številne prilagoditve v poučevanju na daljavo vas vabim na pogovorne urice v obliki videokonference, ki bo v okolju Teams in tej povezavi. Videokonferenčno srečanje bo v torek, 22. decembra med 14. in 15.30 uro. Vabljeni tudi h krajši (3 minutni) predstavitvi vašega načina dela ali primerov, ki so se izkazali kot bolj uspešni. Namen je, da si učitelji med seboj izmenjajo tudi dobre izkušnje. Če želite predstaviti svoje izkušnje, prosim, da to sporočite na moj naslov anton.polsak@zrss.si.

lepo vas pozdravljam

Anton Polšak

V odgovor na Anton Polšak

Zadeva: Načrtovanje poučevanja in ocenjevanja na daljavo pri geografiji

od Anton Polšak -
Spoštovani

Na spletni strani https://www.zrss.si/objava/strokovne-delavce-vabimo-na-cetrti-cikel-krajsih-usposabljanj-na-daljavo-e-urice najdete povabilo za tri krajša videokonferenčna usposabljanja (e-urice) januarja 2021, ki bodo ponudila uporabne primere za pripravo in izvedbo pouka na daljavo. Med tokratno ponudbo si izvajalci uvrstili dve temi, ki so jih že predstavljali, vendar jih zaradi zanimanja ponavljajo.
Udeležba na usposabljanju udeležencem prinaša neposredno izkušnjo izobraževanja na daljavo (učitelji kot učenci), priložnost za strokovno in didaktično razpravo tako o izbrani temi kot tudi o didaktičnem potencialu izbranega okolja/orodja, učenje in pripravo izdelka/dokaza, priliko, da se skupaj učimo in gradimo skupnost.

Na usposabljanje se prijavite na povezavi https://bit.ly/e-urice-4 do ponedeljka, 11. januarja 2021, do 12. ure.

Lepo pozdravljeni
Anton Polšak

od Vojka Macedoni -
Pozdravljeni,

jaz se ne morem prijaviti, takole se mi pokaže na zaslonu:

SOMETHING'S WRONG HERE.

This is a 404 error, which means you've clicked on a bad link or entered

an invalid URL. Maybe what you are looking for can be found at Bitly.com

[10]. P.S. Bitly links are case sensitive.

---

Lep pozdrav

Vojka Cvitko Macedoni
V odgovor na Vojka Macedoni

od Dunja Bukovec -

od Sabina Časar Pretnar -
Pozdravljeni.
Se bodo predavanja snemala, da bi si lahko ogledala posnetke naknadno. Teme me zanimajo, vendar se predavanj zaradi poznega pouka žal ne morem udeležiti.

Lep pozdrav, Sabina