Forum novic

Poučevanje geografije na daljavo v času epidemije koronavirusa

Poučevanje geografije na daljavo v času epidemije koronavirusa

od Anton Polšak -
Število odgovorov: 1

Spoštovani

Glede na odredbo o zaprtju vseh šol vas vabimo v spletno učilnico SOD-Sodelov@lnica Geografija na naslovu https://skupnost.sio.si/course/view.php?id=921, kjer smo odprli novo poglavje o možnostih poučevanja geografije na daljavo. Želimo si izmenjave izkušenj, mnenj in vaših primerov, kako boste skušali poučevati geografijo v prihodnjih tednih. 

Vabljeni k sodelovanju.

Lepo vas pozdravljam in bodite dobro

Anton Polšak


V odgovor na Anton Polšak

Mednarodna konferenca PODNEBNE SPREMEMBE - v petek in soboto, 5. in 6. junija 2020

od Igor Lipovšek st. -

Spoštovane kolegice in kolegi.

Organizacijski odbor se je odločil, da v predvidenem terminu opravi mednarodno konferenco PODNEBNE SPREMEMBE. Srečali se bomo videokonferenčno - na daljavo. Napovedani predavatelji ostajajo, tako da se program ni spremenil.

Potekal bo 5. in 6. junija,  V PETEK MED 8.30 IN 18.00 TER V SOBOTO MED 8.30 IN 13.00.

Še 2 dni imate časa za prijavo. Obiščite spletno stran https://podnebne.splet.arnes.si/ in poiščite zavihek Prijava in kotizacija . Kotizacija je znižana na 20 evrov. Le s plačilom kotizacije boste lahko konferenco spremljali sočasno, prejeli vstopno kodo za branje zbornika na 300 straneh in sodelovali v razpravi.

V tej spletni učilnici oz. skupnosti pa lahko s predkonferenčnimi vsebinskimi ali organizacijskimi vprašanji vsi sodelujete.

Vabljeni zaradi novega znanja, ki ga boste pridobili; zanimivih, kakovostnih in uporabnih referatov; ter pestre zasedbe predavateljev s praktičnim šolskim znanjem in novimi znanstvenimi spoznanji. Pomemben pa je tudi izziv - kako je možno na daljavo organizirati izmenjavo strokovnega znanja.