Katero didaktično programsko opremo pogrešate? Kaj želite da dodamo?

Katero didaktično programsko opremo pogrešate? Kaj želite da dodamo?

od Natasa KOLAR -
Število odgovorov: 4
V želji po čim boljši bazi programske opreme nas zanima katero programsko opremo pogrešate?
V odgovor na Natasa KOLAR

Odg: Katero didaktično programsko opremo pogrešate? Kaj želite da dodamo?

od Mirsad Skorupan -
Pogrešam razlago in mogoče kakšno skico, kako sam izdelam preprost naklonomer za terensko delo.
V odgovor na Mirsad Skorupan

od Natasa KOLAR -
Mirsad,
odkrito povedano skice nimam. Sem malo klikala po netu, a nisem nič našla, ali pa nisem prav iskala zardeva.

Edini naklonomer, ki ga imam, sem izdelala sama in še tega v študentskih časih po navodilih profesorja. Vzela sem vezano ploščo, nanjo pritrdila vrvico in prilepila geotrikotnik. Vrvica ima izhodišče na 0 stopinjah in visi po kateti, seveda je obtežena.
Na isti način sem jih delala z učenci pri dodatnem pouku. Sliko bom prilepila jutri, ker je v šoli v kabinetu.pomežik
V odgovor na Mirsad Skorupan

od mojmir mosbruker -

Mirsad, rabis navaden solski kotomer in svincnico; kotomer z ravnimdelom viziras na "zgornjo" tocko, vrvico svincnice pritaknes na sredino ravnega dela kotomera - 0 stopinj - in odcitas kot naklona

LP  

V odgovor na mojmir mosbruker

od Andreja Boltežar -
Pogrešam miniračunalnike, ki jih je ministerstvo kupilo gimnazijam. Z njimi lahko meriš temperaturo, PH, pritisk. Kdaj jih bodo dobile osnovne šole?