Kdaj in kaj

Kdaj in kaj

Srečko Štok -
Кількість відповідей: 4

Vseeno menim, da bi o dogajanju v zvezi s tem projektom morali biti informirani tudi ROID-i na šolah in ne samo ravnatelji. Tudi na predstavitvi sem videl kar nekaj ROID-ov in ne ravnateljev, čeprav ste eksplicitno zapisali, da je namenjeno ravnateljem. O prvi prijavi tako ne vemo nič in dvomim, da bodo vsi ravnatelji sami zmogli to opraviti.

У відповідь на Srečko Štok

Odg: Kdaj in kaj

Goran Medenjak -

Spoštovani,

se povsem strinjamo z vami in si želimo, da vse informacije pridobijo tudi ROID-i. Zaradi tega smo informativni sestanek tudi posneli, informacije pa objavili v skupnosti ROID-ov. Posnetek si lahko ogledate na spletni strani: http://www.arnes.si/sio-2020-kaj-smo-izvedeli-na-informativnih-dnevih/.

Ravnateljem in ROID-om smo prav tako vedno na voljo na e-poštnem naslovu sio-2020@arnes.si in na telefonski številki (01) 479 88 00, več informacij pa najdete na spletni strani http://www.arnes.si/sio-2020/.

Lep pozdrav,

Goran Medenjak
Arnes

У відповідь на Goran Medenjak

Odg: Kdaj in kaj

Mojca Poljanec -

Pozdravljeni,


se je začelo že kaj dogajati? Ravnateljico sem prijavila na portal in podpisali smo dva dokumenta. Vendar do danes ni prejela nobenega sporočila, da bi morali še kaj narediti.


Verjetno moramo spremljati portal za nadaljna navodila?


Hvala za informacije.

У відповідь на Mojca Poljanec

Odg: Kdaj in kaj

Goran Medenjak -

Pozdravljeni,

Društvo ravnateljev se je z MIZŠ dogovorilo, da pred objavo razpisa pripravimo anketo o željah in potrebah VIZ glede IKT opreme. Anketo bomo izvedli v juniju, posledično pa bomo morali prijavo na razpis premakniti v avgust.

Ravnatelji bodo prek e-maila obveščeni, ko bo možna prijava na razpis, prav tako bodo v naslednjih dneh prejeli anketo. Prosimo vas, da anketo izpolnite v čim večjem številu in tako prispevate k temu, da bodo rezultati ankete realno predstavili potrebe VIZ.

Lep pozdrav,

Goran Medenjak
Arnes