Kdaj in kaj

Kdaj in kaj

di Srečko Štok -
Numero di risposte: 4

Vseeno menim, da bi o dogajanju v zvezi s tem projektom morali biti informirani tudi ROID-i na šolah in ne samo ravnatelji. Tudi na predstavitvi sem videl kar nekaj ROID-ov in ne ravnateljev, čeprav ste eksplicitno zapisali, da je namenjeno ravnateljem. O prvi prijavi tako ne vemo nič in dvomim, da bodo vsi ravnatelji sami zmogli to opraviti.

In riposta a Srečko Štok

Odg: Kdaj in kaj

di Goran Medenjak -

Spoštovani,

se povsem strinjamo z vami in si želimo, da vse informacije pridobijo tudi ROID-i. Zaradi tega smo informativni sestanek tudi posneli, informacije pa objavili v skupnosti ROID-ov. Posnetek si lahko ogledate na spletni strani: http://www.arnes.si/sio-2020-kaj-smo-izvedeli-na-informativnih-dnevih/.

Ravnateljem in ROID-om smo prav tako vedno na voljo na e-poštnem naslovu sio-2020@arnes.si in na telefonski številki (01) 479 88 00, več informacij pa najdete na spletni strani http://www.arnes.si/sio-2020/.

Lep pozdrav,

Goran Medenjak
Arnes

In riposta a Goran Medenjak

Odg: Kdaj in kaj

di Mojca Poljanec -

Pozdravljeni,


se je začelo že kaj dogajati? Ravnateljico sem prijavila na portal in podpisali smo dva dokumenta. Vendar do danes ni prejela nobenega sporočila, da bi morali še kaj narediti.


Verjetno moramo spremljati portal za nadaljna navodila?


Hvala za informacije.

In riposta a Mojca Poljanec

Odg: Kdaj in kaj

di Goran Medenjak -

Pozdravljeni,

Društvo ravnateljev se je z MIZŠ dogovorilo, da pred objavo razpisa pripravimo anketo o željah in potrebah VIZ glede IKT opreme. Anketo bomo izvedli v juniju, posledično pa bomo morali prijavo na razpis premakniti v avgust.

Ravnatelji bodo prek e-maila obveščeni, ko bo možna prijava na razpis, prav tako bodo v naslednjih dneh prejeli anketo. Prosimo vas, da anketo izpolnite v čim večjem številu in tako prispevate k temu, da bodo rezultati ankete realno predstavili potrebe VIZ.

Lep pozdrav,

Goran Medenjak
Arnes

In riposta a Goran Medenjak

Odg: Kdaj in kaj

di Igor Lipovšek st. -

Organizacijsko je smiselno, da dejavnost teče prek odgovornega na šoli, vsebinsko pa bi bilo dobro, če dejavnost postane gibanje, da bo izplen še večji. Zato se mi zdi dobro, da je bila vest objavljena tudi v Novicah SIO.