Izziv tedna (27. 1. - 2. 2.): PISANJE PRIPRAV

Forum je namenjen reševanju izzivov v zvezi s pisanjem priprav. V njem se bodo zbirale vaše dileme in iskale rešitve za njih. V pomoč pri zapisu priprav vam so na voljo krajši posnetki o pisanju priprav. Za odprta vprašanja bomo organizirali video srečanja v petek, 29. 1. ob 14. uri in ponedeljek, 1. 2. ob 8. uri. Z vami bosta Bernarda Moravec in Simona Slavič Kumer.

I. sklop: OSNOVNI PODATKI. Oglejte si videovodič in v skladu z njim izpolnite I. sklop sprotne priprave. Upava, da vam bo v pomoč 

 

 

II. in II. sklop: ZAPIS DEJAVNOSTI PO KORAKIH Oglejte si videovodič in poskusite zapisati dejavnosti tako, kot je predstavljeno. V primeru vprašanj, sva vam na voljo).

 

 

V. SKLOP: RAZVRŠAČNJE DOKAZOV ZA SPREMLJENJE IN VREDNOTENJE VEŠČIN PO RAVNEH

 

 

Povabilo k sodelovanju v Klepetalnici

by Bernarda Moravec -

Spoštovani člani ŠPT v projektu ATS STEM.

Začenjamo 1. tedenski izziv sodelovanja v poglavju Klepetalnica.

Večina šol je z izvedbo 1. STEM-učne enote zaključila, za kar vam čestitamo. Nastale so zanimive enote, v katerih ste se lotili reševanja različnih avtentičnih problemov povezanih s cilji trajnostnega razvoja.

Druga faza (v resnici pa bi morala biti prva :-)) je zapis in dopolnjevanje ATS STEM priprave vključno z evalvacijo dokazov. Zavedamo se, da je predloga zahtevna, zato bi vama želele pomagati. V ta forum nama zapišite ... Na katerem področju bi pri tej nalogi potrebovali dodatno podporo? Ve vsak član tima, kako zapisati svoj del? Kako rešujete težave na katere naletite pri pisanju priprave? … oz. vse dileme, ki se vam pri pisanju priprave pojavljajo.

Na podlagi vaših vprašanj in dilem, bova pripravili kratke videovodiče in kratka videokonferenčna srečanja, kjer vama bova v pomoč. Vprašajte, to je idealna priložnost :-). Naj bo čas namenjen pisanju priprave, čim krajši.

Z vami bova Simona in Bernarda. Vabljeni!