Naročnina od Sonja Makuc - 6. 4. 2022, 11:21 Število odgovorov: 5 Pozdravljeni, tudi jaz bi želela dostopati do vsebin po koncu maja. Hvala!Sojna Makuc Trajna povezava V odgovor na Sonja Makuc Zadeva: Naročnina od Irena Fili - 6. 4. 2022, 14:11 Pozdravljeni, se pridružujem. Lep pozdrav, Irena Fili Trajna povezava Pokaži nadrejenega V odgovor na Irena Fili Zadeva: Naročnina od Mateja Penko - 6. 4. 2022, 20:31 Pozdravljeni! Tudi jaz se pridružujem naročilu. Trajna povezava Pokaži nadrejenega V odgovor na Mateja Penko Zadeva: Naročnina od Mateja Kompara - 6. 4. 2022, 21:15 Tudi jaz želim se pridružiti naročilu. Trajna povezava Pokaži nadrejenega V odgovor na Mateja Kompara Zadeva: Naročnina od Miranda Ortar - 7. 4. 2022, 21:26 Spoštovani! Tudi jaz prosim za prejemanje novic po zaključku tečaja. Zahvaljujem se vam za zanimive vsebine in kvalitetno izvedbo. Lep pozdrav, Miranda Ortar Trajna povezava Pokaži nadrejenega V odgovor na Sonja Makuc Zadeva: Naročnina od Suzana Rebec - 14. 4. 2022, 8:20 Pozdravljeni, prosim za prijavo na novice. Hvala za odlično pripravljene vsebine. Lep pozdrav Suzana Trajna povezava Pokaži nadrejenega
V odgovor na Sonja Makuc Zadeva: Naročnina od Irena Fili - 6. 4. 2022, 14:11 Pozdravljeni, se pridružujem. Lep pozdrav, Irena Fili Trajna povezava Pokaži nadrejenega V odgovor na Irena Fili Zadeva: Naročnina od Mateja Penko - 6. 4. 2022, 20:31 Pozdravljeni! Tudi jaz se pridružujem naročilu. Trajna povezava Pokaži nadrejenega V odgovor na Mateja Penko Zadeva: Naročnina od Mateja Kompara - 6. 4. 2022, 21:15 Tudi jaz želim se pridružiti naročilu. Trajna povezava Pokaži nadrejenega V odgovor na Mateja Kompara Zadeva: Naročnina od Miranda Ortar - 7. 4. 2022, 21:26 Spoštovani! Tudi jaz prosim za prejemanje novic po zaključku tečaja. Zahvaljujem se vam za zanimive vsebine in kvalitetno izvedbo. Lep pozdrav, Miranda Ortar Trajna povezava Pokaži nadrejenega
V odgovor na Irena Fili Zadeva: Naročnina od Mateja Penko - 6. 4. 2022, 20:31 Pozdravljeni! Tudi jaz se pridružujem naročilu. Trajna povezava Pokaži nadrejenega V odgovor na Mateja Penko Zadeva: Naročnina od Mateja Kompara - 6. 4. 2022, 21:15 Tudi jaz želim se pridružiti naročilu. Trajna povezava Pokaži nadrejenega V odgovor na Mateja Kompara Zadeva: Naročnina od Miranda Ortar - 7. 4. 2022, 21:26 Spoštovani! Tudi jaz prosim za prejemanje novic po zaključku tečaja. Zahvaljujem se vam za zanimive vsebine in kvalitetno izvedbo. Lep pozdrav, Miranda Ortar Trajna povezava Pokaži nadrejenega
V odgovor na Mateja Penko Zadeva: Naročnina od Mateja Kompara - 6. 4. 2022, 21:15 Tudi jaz želim se pridružiti naročilu. Trajna povezava Pokaži nadrejenega V odgovor na Mateja Kompara Zadeva: Naročnina od Miranda Ortar - 7. 4. 2022, 21:26 Spoštovani! Tudi jaz prosim za prejemanje novic po zaključku tečaja. Zahvaljujem se vam za zanimive vsebine in kvalitetno izvedbo. Lep pozdrav, Miranda Ortar Trajna povezava Pokaži nadrejenega
V odgovor na Mateja Kompara Zadeva: Naročnina od Miranda Ortar - 7. 4. 2022, 21:26 Spoštovani! Tudi jaz prosim za prejemanje novic po zaključku tečaja. Zahvaljujem se vam za zanimive vsebine in kvalitetno izvedbo. Lep pozdrav, Miranda Ortar Trajna povezava Pokaži nadrejenega
V odgovor na Sonja Makuc Zadeva: Naročnina od Suzana Rebec - 14. 4. 2022, 8:20 Pozdravljeni, prosim za prijavo na novice. Hvala za odlično pripravljene vsebine. Lep pozdrav Suzana Trajna povezava Pokaži nadrejenega