Naročnina di Sonja Makuc - mercoledì, 6 aprile 2022, 11:21 Numero di risposte: 5 Pozdravljeni, tudi jaz bi želela dostopati do vsebin po koncu maja. Hvala!Sojna Makuc Permalink In riposta a Sonja Makuc Zadeva: Naročnina di Irena Fili - mercoledì, 6 aprile 2022, 14:11 Pozdravljeni, se pridružujem. Lep pozdrav, Irena Fili Permalink Visualizza intervento genitore In riposta a Irena Fili Zadeva: Naročnina di Mateja Penko - mercoledì, 6 aprile 2022, 20:31 Pozdravljeni! Tudi jaz se pridružujem naročilu. Permalink Visualizza intervento genitore In riposta a Mateja Penko Zadeva: Naročnina di Mateja Kompara - mercoledì, 6 aprile 2022, 21:15 Tudi jaz želim se pridružiti naročilu. Permalink Visualizza intervento genitore In riposta a Mateja Kompara Zadeva: Naročnina di Miranda Ortar - giovedì, 7 aprile 2022, 21:26 Spoštovani! Tudi jaz prosim za prejemanje novic po zaključku tečaja. Zahvaljujem se vam za zanimive vsebine in kvalitetno izvedbo. Lep pozdrav, Miranda Ortar Permalink Visualizza intervento genitore In riposta a Sonja Makuc Zadeva: Naročnina di Suzana Rebec - giovedì, 14 aprile 2022, 08:20 Pozdravljeni, prosim za prijavo na novice. Hvala za odlično pripravljene vsebine. Lep pozdrav Suzana Permalink Visualizza intervento genitore
In riposta a Sonja Makuc Zadeva: Naročnina di Irena Fili - mercoledì, 6 aprile 2022, 14:11 Pozdravljeni, se pridružujem. Lep pozdrav, Irena Fili Permalink Visualizza intervento genitore In riposta a Irena Fili Zadeva: Naročnina di Mateja Penko - mercoledì, 6 aprile 2022, 20:31 Pozdravljeni! Tudi jaz se pridružujem naročilu. Permalink Visualizza intervento genitore In riposta a Mateja Penko Zadeva: Naročnina di Mateja Kompara - mercoledì, 6 aprile 2022, 21:15 Tudi jaz želim se pridružiti naročilu. Permalink Visualizza intervento genitore In riposta a Mateja Kompara Zadeva: Naročnina di Miranda Ortar - giovedì, 7 aprile 2022, 21:26 Spoštovani! Tudi jaz prosim za prejemanje novic po zaključku tečaja. Zahvaljujem se vam za zanimive vsebine in kvalitetno izvedbo. Lep pozdrav, Miranda Ortar Permalink Visualizza intervento genitore
In riposta a Irena Fili Zadeva: Naročnina di Mateja Penko - mercoledì, 6 aprile 2022, 20:31 Pozdravljeni! Tudi jaz se pridružujem naročilu. Permalink Visualizza intervento genitore In riposta a Mateja Penko Zadeva: Naročnina di Mateja Kompara - mercoledì, 6 aprile 2022, 21:15 Tudi jaz želim se pridružiti naročilu. Permalink Visualizza intervento genitore In riposta a Mateja Kompara Zadeva: Naročnina di Miranda Ortar - giovedì, 7 aprile 2022, 21:26 Spoštovani! Tudi jaz prosim za prejemanje novic po zaključku tečaja. Zahvaljujem se vam za zanimive vsebine in kvalitetno izvedbo. Lep pozdrav, Miranda Ortar Permalink Visualizza intervento genitore
In riposta a Mateja Penko Zadeva: Naročnina di Mateja Kompara - mercoledì, 6 aprile 2022, 21:15 Tudi jaz želim se pridružiti naročilu. Permalink Visualizza intervento genitore In riposta a Mateja Kompara Zadeva: Naročnina di Miranda Ortar - giovedì, 7 aprile 2022, 21:26 Spoštovani! Tudi jaz prosim za prejemanje novic po zaključku tečaja. Zahvaljujem se vam za zanimive vsebine in kvalitetno izvedbo. Lep pozdrav, Miranda Ortar Permalink Visualizza intervento genitore
In riposta a Mateja Kompara Zadeva: Naročnina di Miranda Ortar - giovedì, 7 aprile 2022, 21:26 Spoštovani! Tudi jaz prosim za prejemanje novic po zaključku tečaja. Zahvaljujem se vam za zanimive vsebine in kvalitetno izvedbo. Lep pozdrav, Miranda Ortar Permalink Visualizza intervento genitore
In riposta a Sonja Makuc Zadeva: Naročnina di Suzana Rebec - giovedì, 14 aprile 2022, 08:20 Pozdravljeni, prosim za prijavo na novice. Hvala za odlično pripravljene vsebine. Lep pozdrav Suzana Permalink Visualizza intervento genitore