Naročnina Sonja Makuc írta 2022. április 6., szerda, 11:21 időpontban Válaszok szám: 5 Pozdravljeni, tudi jaz bi želela dostopati do vsebin po koncu maja. Hvala!Sojna Makuc Permalink Válasz erre: Sonja Makuc Zadeva: Naročnina Irena Fili írta 2022. április 6., szerda, 14:11 időpontban Pozdravljeni, se pridružujem. Lep pozdrav, Irena Fili Permalink Előzmény megjelenítése Válasz erre: Irena Fili Zadeva: Naročnina Mateja Penko írta 2022. április 6., szerda, 20:31 időpontban Pozdravljeni! Tudi jaz se pridružujem naročilu. Permalink Előzmény megjelenítése Válasz erre: Mateja Penko Zadeva: Naročnina Mateja Kompara írta 2022. április 6., szerda, 21:15 időpontban Tudi jaz želim se pridružiti naročilu. Permalink Előzmény megjelenítése Válasz erre: Mateja Kompara Zadeva: Naročnina Miranda Ortar írta 2022. április 7., csütörtök, 21:26 időpontban Spoštovani! Tudi jaz prosim za prejemanje novic po zaključku tečaja. Zahvaljujem se vam za zanimive vsebine in kvalitetno izvedbo. Lep pozdrav, Miranda Ortar Permalink Előzmény megjelenítése Válasz erre: Sonja Makuc Zadeva: Naročnina Suzana Rebec írta 2022. április 14., csütörtök, 08:20 időpontban Pozdravljeni, prosim za prijavo na novice. Hvala za odlično pripravljene vsebine. Lep pozdrav Suzana Permalink Előzmény megjelenítése
Válasz erre: Sonja Makuc Zadeva: Naročnina Irena Fili írta 2022. április 6., szerda, 14:11 időpontban Pozdravljeni, se pridružujem. Lep pozdrav, Irena Fili Permalink Előzmény megjelenítése Válasz erre: Irena Fili Zadeva: Naročnina Mateja Penko írta 2022. április 6., szerda, 20:31 időpontban Pozdravljeni! Tudi jaz se pridružujem naročilu. Permalink Előzmény megjelenítése Válasz erre: Mateja Penko Zadeva: Naročnina Mateja Kompara írta 2022. április 6., szerda, 21:15 időpontban Tudi jaz želim se pridružiti naročilu. Permalink Előzmény megjelenítése Válasz erre: Mateja Kompara Zadeva: Naročnina Miranda Ortar írta 2022. április 7., csütörtök, 21:26 időpontban Spoštovani! Tudi jaz prosim za prejemanje novic po zaključku tečaja. Zahvaljujem se vam za zanimive vsebine in kvalitetno izvedbo. Lep pozdrav, Miranda Ortar Permalink Előzmény megjelenítése
Válasz erre: Irena Fili Zadeva: Naročnina Mateja Penko írta 2022. április 6., szerda, 20:31 időpontban Pozdravljeni! Tudi jaz se pridružujem naročilu. Permalink Előzmény megjelenítése Válasz erre: Mateja Penko Zadeva: Naročnina Mateja Kompara írta 2022. április 6., szerda, 21:15 időpontban Tudi jaz želim se pridružiti naročilu. Permalink Előzmény megjelenítése Válasz erre: Mateja Kompara Zadeva: Naročnina Miranda Ortar írta 2022. április 7., csütörtök, 21:26 időpontban Spoštovani! Tudi jaz prosim za prejemanje novic po zaključku tečaja. Zahvaljujem se vam za zanimive vsebine in kvalitetno izvedbo. Lep pozdrav, Miranda Ortar Permalink Előzmény megjelenítése
Válasz erre: Mateja Penko Zadeva: Naročnina Mateja Kompara írta 2022. április 6., szerda, 21:15 időpontban Tudi jaz želim se pridružiti naročilu. Permalink Előzmény megjelenítése Válasz erre: Mateja Kompara Zadeva: Naročnina Miranda Ortar írta 2022. április 7., csütörtök, 21:26 időpontban Spoštovani! Tudi jaz prosim za prejemanje novic po zaključku tečaja. Zahvaljujem se vam za zanimive vsebine in kvalitetno izvedbo. Lep pozdrav, Miranda Ortar Permalink Előzmény megjelenítése
Válasz erre: Mateja Kompara Zadeva: Naročnina Miranda Ortar írta 2022. április 7., csütörtök, 21:26 időpontban Spoštovani! Tudi jaz prosim za prejemanje novic po zaključku tečaja. Zahvaljujem se vam za zanimive vsebine in kvalitetno izvedbo. Lep pozdrav, Miranda Ortar Permalink Előzmény megjelenítése
Válasz erre: Sonja Makuc Zadeva: Naročnina Suzana Rebec írta 2022. április 14., csütörtök, 08:20 időpontban Pozdravljeni, prosim za prijavo na novice. Hvala za odlično pripravljene vsebine. Lep pozdrav Suzana Permalink Előzmény megjelenítése