Naročnina by Sonja Makuc - Wednesday, 6 April 2022, 11:21 AM Number of replies: 5 Pozdravljeni, tudi jaz bi želela dostopati do vsebin po koncu maja. Hvala!Sojna Makuc Permalink In reply to Sonja Makuc Zadeva: Naročnina by Irena Fili - Wednesday, 6 April 2022, 2:11 PM Pozdravljeni, se pridružujem. Lep pozdrav, Irena Fili Permalink Show parent In reply to Irena Fili Zadeva: Naročnina by Mateja Penko - Wednesday, 6 April 2022, 8:31 PM Pozdravljeni! Tudi jaz se pridružujem naročilu. Permalink Show parent In reply to Mateja Penko Zadeva: Naročnina by Mateja Kompara - Wednesday, 6 April 2022, 9:15 PM Tudi jaz želim se pridružiti naročilu. Permalink Show parent In reply to Mateja Kompara Zadeva: Naročnina by Miranda Ortar - Thursday, 7 April 2022, 9:26 PM Spoštovani! Tudi jaz prosim za prejemanje novic po zaključku tečaja. Zahvaljujem se vam za zanimive vsebine in kvalitetno izvedbo. Lep pozdrav, Miranda Ortar Permalink Show parent In reply to Sonja Makuc Zadeva: Naročnina by Suzana Rebec - Thursday, 14 April 2022, 8:20 AM Pozdravljeni, prosim za prijavo na novice. Hvala za odlično pripravljene vsebine. Lep pozdrav Suzana Permalink Show parent
In reply to Sonja Makuc Zadeva: Naročnina by Irena Fili - Wednesday, 6 April 2022, 2:11 PM Pozdravljeni, se pridružujem. Lep pozdrav, Irena Fili Permalink Show parent In reply to Irena Fili Zadeva: Naročnina by Mateja Penko - Wednesday, 6 April 2022, 8:31 PM Pozdravljeni! Tudi jaz se pridružujem naročilu. Permalink Show parent In reply to Mateja Penko Zadeva: Naročnina by Mateja Kompara - Wednesday, 6 April 2022, 9:15 PM Tudi jaz želim se pridružiti naročilu. Permalink Show parent In reply to Mateja Kompara Zadeva: Naročnina by Miranda Ortar - Thursday, 7 April 2022, 9:26 PM Spoštovani! Tudi jaz prosim za prejemanje novic po zaključku tečaja. Zahvaljujem se vam za zanimive vsebine in kvalitetno izvedbo. Lep pozdrav, Miranda Ortar Permalink Show parent
In reply to Irena Fili Zadeva: Naročnina by Mateja Penko - Wednesday, 6 April 2022, 8:31 PM Pozdravljeni! Tudi jaz se pridružujem naročilu. Permalink Show parent In reply to Mateja Penko Zadeva: Naročnina by Mateja Kompara - Wednesday, 6 April 2022, 9:15 PM Tudi jaz želim se pridružiti naročilu. Permalink Show parent In reply to Mateja Kompara Zadeva: Naročnina by Miranda Ortar - Thursday, 7 April 2022, 9:26 PM Spoštovani! Tudi jaz prosim za prejemanje novic po zaključku tečaja. Zahvaljujem se vam za zanimive vsebine in kvalitetno izvedbo. Lep pozdrav, Miranda Ortar Permalink Show parent
In reply to Mateja Penko Zadeva: Naročnina by Mateja Kompara - Wednesday, 6 April 2022, 9:15 PM Tudi jaz želim se pridružiti naročilu. Permalink Show parent In reply to Mateja Kompara Zadeva: Naročnina by Miranda Ortar - Thursday, 7 April 2022, 9:26 PM Spoštovani! Tudi jaz prosim za prejemanje novic po zaključku tečaja. Zahvaljujem se vam za zanimive vsebine in kvalitetno izvedbo. Lep pozdrav, Miranda Ortar Permalink Show parent
In reply to Mateja Kompara Zadeva: Naročnina by Miranda Ortar - Thursday, 7 April 2022, 9:26 PM Spoštovani! Tudi jaz prosim za prejemanje novic po zaključku tečaja. Zahvaljujem se vam za zanimive vsebine in kvalitetno izvedbo. Lep pozdrav, Miranda Ortar Permalink Show parent
In reply to Sonja Makuc Zadeva: Naročnina by Suzana Rebec - Thursday, 14 April 2022, 8:20 AM Pozdravljeni, prosim za prijavo na novice. Hvala za odlično pripravljene vsebine. Lep pozdrav Suzana Permalink Show parent