Srečanje v živo

Srečanje v živo

od Luka Husu -
Število odgovorov: 22

Pozdravljeni!

Ali bo srečanje v živo samo v LJ? Bo na voljo termin tudi v MB?

LP

Luka

V odgovor na Luka Husu

Zadeva: Srečanje v živo

od Maja Vreča -
Pozdravljeni,

zaenkrat so srečanja v živo na voljo le v Ljubljani. Če pa bo dovolj interesa tudi za srečanje v Mariboru, bomo poiskali možni datum in lokacijo tudi v Mariboru.

Lep pozdrav,

Maja Vreča
V odgovor na Maja Vreča

od Katja Ajlec -
Pozdravljeni,

mene pa zanima, če se ne udeležim srečanja v živo, potem ne morem prejeti potrdila. Sem namreč že dalj časa na bolniški in v teh dveh terminih še ne bom z bolniške, ker sem po operaciji kolena.
Hvala za odgovor in lp, katja
V odgovor na Katja Ajlec

od Maja Vreča -
Pozdravljeni,

za take primere bomo vsekakor pripravili "plan B", tako da boste lahko dobili potrdilo.

Lep pozdrav,

Maja Vreča
V odgovor na Maja Vreča

od Katja Ajlec -
Hvala za odgovor. Rehabilitacija bo kar nekaj časa, a na kavču, s prenosnikom pa gre. Zmeraj kaj novega za dobrobit poučevanja.

Vse dobro in lp, Katja Ajlec
V odgovor na Maja Vreča

od Katja Ajlec -
Plan "b" je odličen v mojem primeru, ko sem na bolniški. A me zanima, kako "ustvariti" kljukico v uvodnem delu oz pred prvim tednom v PRIJAVA NA SREČANJE V ŽIVO.

Hvala vnaprej še za ta odgovor.

Vse dobro in lep pozdrav,
Katja Ajlec
V odgovor na Katja Ajlec

od Luka Kušar -
Pozdravljeni,

to bo urejeno z naše strani, po tem, ko boste uspešno zaključili delo v spletni delavnici (oddaja dela in ocenitev naloge kolegu).

Lep pozdrav
Luka Kušar
Arnes
V odgovor na Maja Vreča

od Luka Husu -
V odgovor na Luka Husu

od Luka Kušar -
Pozdravljeni,

vse informacije vam bodo navoljo najkasneje v začetku zadnjega tedna tečaja, torej 30. marca.

Lep pozdrav
Luka Kušar
Arnes
V odgovor na Luka Kušar

od Jasmina Vrh -
Pozdravljeni,

pišem v imenu več zaposlenih naše šole. Zelo dosti se nas je prijavilo na izobraževanje. Smo iz Maribora. Ali je možno oziroma že mogoče vesta ali bo izobraževanje v živo kje v Mariboru? Mi bi bili zelo hvaležni, saj nas je res dosti.

Hvala!
V odgovor na Jasmina Vrh

od Maja Vreča -
Pozdravljeni,

ali morda obstaja možnost, da bi delavnico v živo izvedli na vaši šoli in da bi se tej delavnici pridružili tudi drugi zainteresirani iz regije?

Lep pozdrav,

Maja Vreča
V odgovor na Maja Vreča

od Jasmina Vrh -
Gospa ravnateljica je rekla, da lahko izpeljemo na naši šoli samo da jo prosim pokličete in se o vsem dogovorite. Lahko pa ji pišete tudi na elektronski naslov: martina.rajsp@os-tabor1.si in se tako dogovorite kako in kaj. Smo pa iz OŠ Tabor I Maribor.

Hvala in lep pozdrav.
V odgovor na Jasmina Vrh

od Maja Vreča -
Pozdravljeni,

hvala za to informacijo. Jutri bom kontaktirala gospo ravnateljico.

Lep pozdrav,

Maja Vreča
V odgovor na Maja Vreča

od Jasmina Vrh -
Pozdravljeni,

naša ravnateljica mi je sporočila, da še niste stopili v stik z njo. Samo toliko, da vas spomnim, saj vem, da je polno vsega in da se kdaj kaj pozabi.

Lep pozdrav,
Jasmina Vrh
V odgovor na Jasmina Vrh

od Maja Vreča -
Pozdravljeni,

hvala za opomnik, a nisem pozabila. Želela bi govoriti z gospo ravnateljico, a sem bila te dni do 15-te ure povsem zasedena, kasneje pa verjetno nima smisla klicati na šolo. Jutri bom imela končno nekaj časa tudi dopoldne in jo pokličem.

Lep pozdrav,

Maja Vreča
V odgovor na Maja Vreča

od Nataša Olenik -
Pozdravljeni.
Koliko bi moralo biti najmanj udeležencev, da se izvedba izpelje na šoli? Prihajam iz OŠ Antona Žnideršiča Ilirska Bistrica. Z naše šole smo tri. Je še kdo mogoče zainteresiran, da bi bila izvedba v Ilirski Bistrici? Je kdo na seminarju iz okolice Ilirske Bistrice in bi sem nam lahko priključil? V sredo 6.4. je regijsko tekmovanje iz matematike in bom bila težko na obeh krajih.
lp Nataša
V odgovor na Nataša Olenik

od Luka Kušar -
Pozdravljeni,

V primeru, da se na določeni šoli večje število zaposlenih odloči za udeležbo na seminarju, je možna tudi izvedba delavnice na šoli, za kar sta na voljo zunanja izvajalca. Strošek izvedbe delavnice (na organizacijo 40 EUR + potni stroški) poravnate neposredno izvajalcu. Šola se lahko za dogovor o možnih terminih obrne kar na enega izmed njiju - Marko Puschner (marko@preslica.si) in Benjamin Lesjak - delavnice lahko vodi le v dopoldanskem času (benjamin.lesjak@guest.arnes.si).

Seveda se vam lahko pridružijo tudi drugi iz okolških šol.

Lep pozdrav
Luka Kušar
Arnes