Kviz

Kviz

Nataša Satler -
Кількість відповідей: 5

Spoštovani

V letu 2017 sem že opravila vaš spletni tečaj o varni rabi interneta. Letos sem se ponovno prijavila, vendar sem lahko kviz reševala le 1-krat saj mi v 4 poskuse vzame tudi rešene iz leta 2017.

Sem v dilemi. Torej lahko opravljam spletni tečaj v tem razpisanem terminu ali ne?

Hvala in lep pozdrav,

Nataša

У відповідь на Nataša Satler

Zadeva: Kviz

Luka Kušar -
Pozdravljeni,

veseli nas, da ste se zopet odločili za sodelovanje v tem tečaju.

Značko pametni uporabnik spleta že imate na svojem profilu, kar pomeni, da imate že opravljene vse spletne obveznosti tečaja, vključno z vsemi kvizi. Teh vam tako v vsakem primeru ni potrebno ponovno reševati. Vseeno upamo, da boste med novimi gradivi našli kaj novega in koristnega.

Prav tako imate že opravljeno tudi obveznost iz srečanja v živo in na svojem profilu potrdilo o izobraževanju.

Žal pa za ponovno končanje tečaja ne morete prejeti novega potrdila o izobraževanju, saj MIZŠ vašo ponovno udeležbo tretira kot novo izvedbo istega tečaja, ki ste ga že opravili.

Lep pozdrav
Luka Kušar
Arnes
У відповідь на Luka Kušar

Alenka Šemrov -
Pozdravljeni,
malo sem v dilemi, ko prebiram ta zapis. Na tečaj sem se prijavila zato, ker sem videla, da so teme nove (in ne take, kot na dveh tečajih, ki sem se jih udeležila l. 2015 in 2017) in zelo zanimive. In res so bile! Hvala vam! Hkrati pa sem se prijavila tudi zato, ker bi rada pridobila potrdilo o izobraževanju.
V 1. in 2. tednu sem opravila vse predvidene aktivnosti. Sedaj, v 3. tednu, pa je edina stvar, ki jo ne morem "normalno" rešiti, kviz. Piše mi, da nimam več dovoljenih poskusov, ker je podana končna ocena. Kaj to pomeni? Kaj pa prihajajoča spletna delavnica, ki je kot nadomestek predavanja v živo? Se je sploh udeležim? Ravno sem mislila podati komentarje, ki jih imam deloma tudi že spisane.
Zanima me, ali prejmem za ta aktualen tečaj potrdilo o izobraževanju ali - kot ste napisali zgoraj - "MIZŠ vašo ponovno udeležbo tretira kot novo izvedbo istega tečaja, ki ste ga že opravili"? Vsebine so bile zelo drugačne od prejšnjih dveh tečajev, tako da sama ne bi rekla, da gre za isti tečaj.

Hvala za odgovor in lep pozdrav,
Alenka Šemrov
У відповідь на Alenka Šemrov

Luka Kušar -
Pozdravljeni,

na vašem profilu že imate značko Pametni uporabnik interneta, kar pomeni, da ste spletni del tečaja že uspešno zaključili. Glede na to, da ste porabili vse poskuse, ste kviz rešili med vašo prejšnjo udeležbo in se vam je uspešno zaključena aktivnost prenesla v to izvedbo.

Žal pa potrdila o opravljenem tečaju kljub spremembam in dopolnitvi aktivnosti ne morete prejeti. Kot že prej omenjeno, o tem odloča MIZŠ in njihovo stališče je, da ne gre za nov tečaj, temveč zgolj novo izvedbo.

Dejavnost v spletni delavnici lahko opravite po svoji želji, če želite sodelovati, ne glede na to, da imate to aktivnost že zaključeno v prejšnji izvedbi.

Lep pozdrav
Luka Kušar
Arnes

Lep pozdrav
Luka Kušar
Arnes
У відповідь на Luka Kušar

Nevenka Vesel -

Pozdravljeni, 

vaših izobraževanj preko Arnesa, sem se res udeležila že dvakrat in sicer z naslovom Uporaba mobilnih naprav v VIZ ter Varna raba interneta in naprav. Nekaj o samih anketah se spomnim, da smo že na preteklem izobraževanju delali vendar ne tako podrobneje kot sedaj. Glede na to, da imate razpisanih več izobraževanj katere tematike se povezujejo, vendar smisel in poudarek pri vsakem je drugje, me zanima zakaj se to izobraževanja smatra kot isto. 

Torej če vas prav razumem, kljub temu, da končam omenjeno izobraževanje do potrdila nisem upravičena.

Lep pozdrav, Nevenka Vesel 

У відповідь на Nevenka Vesel

Luka Kušar -
Pozdravljeni,

do potrdila o udeležbi niste upravičeni, če ste v tem tečaju (Varna raba interneta in naprav) že prejeli potrdilo v kateri izmed prejšnjih izvedb.

Če ste se udeležili katerega drugega Arnesovega spletnega tečaja, v tem pa sodelujete prvič (ali pa v eni izmed prejšnjih izvedb niste opravili vseh obveznosti), ste vsekakor upravičeni do prejema potrdila.

Lep pozdrav
Luka Kušar
Arnes