Pozdravljeni,
malo sem v dilemi, ko prebiram ta zapis. Na tečaj sem se prijavila zato, ker sem videla, da so teme nove (in ne take, kot na dveh tečajih, ki sem se jih udeležila l. 2015 in 2017) in zelo zanimive. In res so bile! Hvala vam! Hkrati pa sem se prijavila tudi zato, ker bi rada pridobila potrdilo o izobraževanju.
V 1. in 2. tednu sem opravila vse predvidene aktivnosti. Sedaj, v 3. tednu, pa je edina stvar, ki jo ne morem "normalno" rešiti, kviz. Piše mi, da nimam več dovoljenih poskusov, ker je podana končna ocena. Kaj to pomeni? Kaj pa prihajajoča spletna delavnica, ki je kot nadomestek predavanja v živo? Se je sploh udeležim? Ravno sem mislila podati komentarje, ki jih imam deloma tudi že spisane.
Zanima me, ali prejmem za ta aktualen tečaj potrdilo o izobraževanju ali - kot ste napisali zgoraj - "MIZŠ vašo ponovno udeležbo tretira kot novo izvedbo istega tečaja, ki ste ga že opravili"? Vsebine so bile zelo drugačne od prejšnjih dveh tečajev, tako da sama ne bi rekla, da gre za isti tečaj.
Hvala za odgovor in lep pozdrav,
Alenka Šemrov