Učitelji - polovico dela opravimo za računalniki, tablicami, projektorji...

Učitelji - polovico dela opravimo za računalniki, tablicami, projektorji...

od Barbara Skubic -
Število odgovorov: 5

Ko sem bila na zdrav. pregledu pred nekaj tedni, mi je zdravnik povedal, da sem zaradi veliko dela za računalnikom zakrčena, da imam hrbet čisto trd in, da ve, da imamo veliko več dela za računalnikom, projektorjem... kot pred desetimi leti. Da sedaj delamo le polovico časa neposredno z učenci, ostala polovica našega dela je delo z računalnikom, projektorjem, ponekod že tablicami...in prav ima.

Kaj bo čez petnajst, dvajset let...

V odgovor na Barbara Skubic

Odg: Učitelji - polovico dela opravimo za računalniki, tablicami, projektorji...

od Boštjan Hribar -

Pojavile se bodo novodobne poklicne bolezni. Vsem srečno do upokojitve

V odgovor na Boštjan Hribar

Odg: Učitelji - polovico dela opravimo za računalniki, tablicami, projektorji...

od Darka Petančič -

Nekatera podjetja imajo plačano rekreacijo, karte za prost vstop svojih uslužbencev na fitnes, pilates, jogo, plavanje.... Za razmislit. Pokoj je za nekatere še daleč....

V odgovor na Darka Petančič

Zadeva: Odg: Učitelji - polovico dela opravimo za računalniki, tablicami, projektorji...

od Monika Dimec -
To bi bilo super, da bi imeli v okviru šole karte za prost vstop za fitnes, pilates itd. Na naši šoli ke organizirana rekreacija za učitelje, a se je ne morem udeležiti, ker delam trenutno v podaljšanem bivanju.
V odgovor na Barbara Skubic

Zadeva: Učitelji - polovico dela opravimo za računalniki, tablicami, projektorji...

od Jure Penec -
Kruta realnost. Birokracija dela birokracijo. Težava je, da na nacionalni ravni zahtevajo določeno sledljivost vsega, kar je financirano z javnimi sredstvi na eni strani, na drugi pa je sistem pri nas vzpostaljen strogemu nadzoru upravičenosti njihove porabe. Za enkrat nič ne kaže, da se bo v mislelnosti teoretikov kaj spremenilo. Najlažje je dejstvo sprejeti in z njim živeti, pri tem pa ne pozabiti - sistem se da prilagoditi sebi, svojemu znanju, navadam, običajem in lažje boš dihal.