Novi v spletni skupnosti? Začnite tukaj.

Navodila

Novi v spletni skupnosti? Začnite tukaj.

Dobrodošli v spletni skupnosti

Veseli nas, da ste se pridružili spletni skupnosti športne vzgoje in upamo, da bo spletna skupnost postala vaša začetna točka, na kateri boste našli strokovne informacije in povezave ter izmenjevali izkušnje z ostalimi člani skupnosti.

Kaj lahko najdem v skupnosti?

Vsakič, ko boste obiskali spletno skupnost, boste verjetno najprej opazili izložbo, v kateri najdete najnovejšo priporočeno vsebino z našega področja. Izložba se redno osvežuje.

Pod izložbo lahko obiščete Forum novic, kjer bodo objavljena vsa pomembna obvestila in mesečni povzetki skupnosti, preko katerih vas bomo seznanili z dogajanjem v spletni skupnosti in drugimi pomembnimi strokovnimi dogodki. Brez skrbi - vsa pomembna obvestila in mesečne povzetke boste kot člani skupnosti prejeli tudi na e-pošto, tako da ne boste spregledali pomembnih informacij smeško

Splošnih informacijam sledijo naslednja tematska poglavja:

nogometasIzmenjava izkušenj: Prostor za strokovne, pa tudi bolj neformalne diskusije.

nogometas Didaktični pripomočki: Seznam orodij, primerov dobre prakse in vsega drugega, kar pride prav pri poučevanju.

nogometasMožnosti usposabljanja: Seznam najbolj zanimivih seminarjev za naše področje.

nogometasPovezave na podskupnosti: Povezave na skupnosti in projekte, ki so povezani z našim področjem.

Kaj naj v skupnosti počnem?

Verjamemo, da boste med povezavami in viri našli veliko koristnih informacij za svoje delo. Predvsem ste pa vabljeni, da se vključite v diskusije na forumih in delite svoje izkušnje z ostalimi učitelji ter spotoma najdete rešitve za male in velike težave ali navdih za kakšno novost.

Na forumih se naprej splača pogledati, ali je že odprta kakšna tema, ki vas zanima. Seveda lahko tudi sami odprete nove temo, če še ni bila načeta. Pri tem poskrbite, da bosta naslov jasen in zanimiv za druge člane, vsebina prispevka pa razločno opisana. Pri sodelovanju na forumih ne pozabite na prijaznost, strpnost do drugačnih mnenj in razumljivo pisanje pomežik

Forumu lahko izkoristite tudi za podajanje predlogov za dopolnjevanje vsebin v spletni skupnosti in s tem sooblikujete vsebinsko podobo skupnosti.

Kdo skrbi za skupnost?

Prijazni moderatorji skupnosti skrbijo, da se informacije v skupnosti redno osvežujejo in da izmenjava izkušenj poteka nemoteno. Moderatorji vam lahko po potrebi priskočijo tudi na pomoč, čeprav vam svetujemo, da svoja vprašanja zastavite kar na forumih, saj pravi odgovor poznajo tudi drugi člani spletne skupnosti.

Moderatorji skupnosti so:
6NpGlTAJuL">kiki

Kristijan Perčič moderator


E-pošta: kristijan.percic@gmail.com

Janja Polenšek

Janja Polenšek moderatorka

E pošta: janja.polensek@gmail.com">janja.polensek@gmail.com
Robert Pavli

Robert Pavli
moderator

E-pošta: robertpavli@gmail.com">robertpavli@gmail.com
 Danijela Ledinek

Danijela Ledinek - moderatorka

.

E-pošta: danijela.ledinek@guest.arnes.si">danijela.ledinek@guest.arnes.si Qz5vwYCNfU">

Dušan Štuhec Tivadar
 

.

Dušan Štuhec Tivadar - moderator
.

E-pošta: dusan.stuhec@guest.arnes.si">dusan.stuhec@guest.arnes.si 

   nina

...

Nives Markun Puhan moderatorka

E-pošta:
Nives.Markun@zrss.si">Nives.Markun@zrss.si

 


Če se želite v spletno skupnost vključiti kot moderatorji, se lahko vpišete na seznam kandidatov. Seveda pa lahko moderatorjem pomagate tudi s predlogi za izboljšavo skupnosti in nove vsebine pomežik

Moderatorji si pridržujejo pravico, da po potrebi usmerjajo potek diskusij na forumih s pomočjo preimenovanja, razdelitve in premikanja tem diskusij ter brisanja prispevkov, ki so po presodi moderatorja žaljivi ali drugače neprimerni za spletno skupnost. Moderatorji lahko iz skupnosti izločijo uporabnike, ki nimajo pravice do članstva ter v skrajnem primeru uporabnike, ki s svojim obnašanjem otežujejo delo skupnosti (pred izključitvijo bodo uporabniki opozorjeni). Kljub temu verjamemo, da ne bo potrebno pogosto posegati v diskusije, saj bomo s skupnimi močmi spodbujali prijetno in prijateljsko vzdušje.


Želimo vam prijetno uporabo spletne skupnosti in čim več novih znanj!