2. MEDNARODNA KONFERENCA »Podnebne spremembe« - Štanjel, 5. in 6. junij - na daljavo

2. MEDNARODNA KONFERENCA »Podnebne spremembe« - Štanjel, 5. in 6. junij - na daljavo

od Igor Lipovšek st. -
Število odgovorov: 0

Spoštovane kolegice in kolegi.

Organizacijski odbor se je odločil, da v predvidenem terminu opravi mednarodno konferenco Podnebne spremembe. Srečali se bomo videokonferenčno - na daljavo. Napovedani predavatelji ostajajo, tako da se program ni spremenil. Potekal bo v petek med 8.30 in 18.00 ter v soboto med 8.30 in 13.00.

Še 5 dni imate časa za prijavo. Obiščite spletno stran https://podnebne.splet.arnes.si/ in poiščite zavihek Prijava in kotizacija. Kotizacija je znižana na 20 evrov. Le s plačilom kotizacije boste lahko konferenco spremljali sočasno, prejeli vstopno kodo za branje zbornika na 300 straneh in sodelovali v razpravi.

V tej spletni učilnici oz. skupnosti pa lahko s predkonferenčnimi vsebinskimi ali organizacijskimi vprašanji vsi sodelujete.

Vabljeni zaradi novega znanja, ki ga boste pridobili; zanimivih, kakovostnih in uporabnih referatov; ter pestre zasedbe predavateljev s praktičnim šolskim znanjem in novimi spoznanji geografske in drugih znanosti. Pomemben pa je tudi izziv - kako je možno na daljavo organizirati izmenjavo strokovnega znanja.