Izobraževanje

Gradiva za poučevanje na daljavo

Odg: Gradiva za poučevanje na daljavo

od Anton Polšak -
Število odgovorov: 1
Spoštovani kolegi,

o portalu Jazon je bil posnet in objavljen kratek video film iz serije video filmov v podporo izobraževanju na daljavo, ki so objavljeni na povezavi https://www.zrss.si/objava/podpora-uciteljem-za-izobrazevanje-na-daljavo-2 za Jazon pa direktna povezava na https://podpora.sio.si/izobrazevanje-na-daljavo-portal-jazon/

Število dnevnih obiskov za posamezni dan in za cel mesec za posamezni predmet lahko spremljate na nadzorni plošči svojega spletišča pod analitiko. Sam portal pa dnevno povprečno obišče ok. 300 ljudi, večinoma učiteljev, ki poberejo učno gradivo ter ga razdelijo dijakom.

Po obvestilu Vilme Brodnik objavil Anton Polšak
V odgovor na Anton Polšak

Odg: Gradiva za poučevanje na daljavo

od Borut Drobnjak -

Tudi sam uporabljam portal Jazon za naloge, ki jih pošljem preko naše spletne učilnice dijakom, ki imajo teden dni časa , da rešene   naloge vrnejo. Učno snov pa jim pošiljam v Power Point obliki, moje izdelave, ker jim je tako bolj zanimivo, saj  je opremljena tudi  z slikovnim materialom in povezavami na internet. 

Z ocenjevanjem pa se ne obremenjujem, ena izmed možnosti so tudi referati. Res pa je to za učitelja ogromno dela, vse skupaj imam v vseh razredih 240 dijakov.

Dijakov ne obemenjujem, ena ura je namenjena novi snovi, ena pa z nalogami Jazon utrjevanju.

Lp Borut