Izobraževanje

Gradiva za poučevanje na daljavo

Odg: Gradiva za poučevanje na daljavo

od Igor Plohl -
Število odgovorov: 2
Spoštovani!

Na pobudo ravnateljice sem posnel VIDEO POTOPIS z naslovom Z invalidskim vozičkom na safari v Afriko (1. del). Prvi del govori o zahtevnih pripravah in naporni poti v Tanzanijo. Sem namreč paraplegik. V tednu ali dveh bom posnel še drugi in tretji del. Drugi del bo predstavil obisk masajske vasi Olpopongi, tretji pa narodne parke Lake Manyara, Ngorongoro in Tarangire. Video je na voljo na: https://www.youtube.com/watch?v=VUa-MCu5jBQ

Ne gre ravno za gradivo, ki bi bilo namenjeno poučevanju na daljavo. Morebiti pa vendarle pride komu prav ...

Igor Plohl, OŠ Bojana Ilicha, OE bolnišnični oddelki na Kliniki za Pediatrijo UKC Maribor
V odgovor na Igor Plohl

Odg: Gradiva za poučevanje na daljavo

od Anton Polšak -
Hvala lepa kolegu Igorju. Filmček je že kar film, saj je dolg več kot 20 minut. Poleg same geografske strani ima še mnogo več vredno človeško plat in bi ga bilo mogoče uporabiti še pri katerem drugem predmetu. Ni pa to edini film kolega, kar lahko vidite tudi na samem portalu. Hvala, kolega, da delite vaše zgodbe z nami.

lep pozdrav in vse dobro
Anton Polšak
V odgovor na Anton Polšak

Odg: Gradiva za poučevanje na daljavo

od Anton Polšak -
Spoštovani

Glede na današnje vstope v Sodelovalnico in objave menim, da je tako odprta razprava smiselna. Vsi skupaj vse vemo, pravijo in tako je tudi pri geografih. Moja želja je samo še ta, da bi bilo malo več izmenjave gradiva, ki ga uporbaljate v teh časih. V SU za OŠ se je v mapi datotek nabralo že kar nekaj gradiva in če utegnete (če lahko vstopite tja - ključ je GEOO), vabljeni k ogledu.

Lep pozdrav
Anton Polšak