Vnos v blog uporabnika Seo Hunter Qq

vidno vsem

Igranje spletnih iger na srečo v nogometu je eden od načinov za dokončanje želje po igrah na srečo in načinov za hitro povečanje prihodka. Igranje spletnih stav je varen način za stave z vse večjim številom spletnih strani za igre na srečo. Sbobet je eno najbolj priljubljenih spletnih strani za stave na srečo v Aziji, kjer ponuja veliko vrst stav iz različnih športov. In ob tej priložnosti bomo pregledali še malo košarke, ki je ena izmed tekem, ki jih ponujajo pri stavah Sbobet.

Imate znanje o košarkarskih igrah zdaj? Sposoben sprejeti napovedi košarkarske tekme? Seveda je to močno orožje za zmago pri stavah. Vrste ponudb stav so številne, sami lahko določite, katere cdiscportal.digitalinfuzion vrste stav so v skladu s predvidevanji ujetih tekem. Toda za začetnike bo težko dati želeno stavo, tukaj so vrste košarkarskih stav na Sbobet:

Prijavite se z ID-jem igre in geslom, ki ga na vašo alternativno naslovno povezavo Sbobet posreduje spletni agent za igre na srečo po vaši izbiri. Podali bomo pregled nad zaslonom Sbobet PC za stave v košarki.

1. Denarna linija

Denarno vrstico lahko vidite na samem vrhu, kjer ta stava ugiba, kdo bo tekmo dobil v celoti ali 4 četrtine. V tej denarni vrstici lahko ponudite hendikep z voer 0 (brez voerja) in voer 1.5 žogo, modra barvna številka označuje tržno številko v stavi. Medtem ko rdeče in črne številke kažejo kvote ali Kei, kje bodo te kvote vplivale na vašo zmago ali poraz pozneje.

Meng

Če so kvote izbrane ekipe rdeče, če zmagate, boste dobili enako kot vaša nominalna stava, če pa izgubite, lahko presežete nominalno stavo. Medtem ko so kvote črnih številk nasprotne, lahko dobite več od nominala, ki ga parite, če zmagate. Če izgubite, vam ni treba plačati več, dovolj v skladu z nominalnimi stavami.

2. HDP ali hendikep

To je vrsta stave, ki ponuja voerju, kjer lahko navedena tržna številka prejme, zadrži ali dodeli volivca na tekmi. Seveda bo za število volivcev to določil Sbobet, zato morate izbrati samo ekipo, ki bo zmagala glede na položaj volilca, tako da izberete številke v stolpcu Domov (domača ekipa) ali Gost (ekipa izzivalec).

3. GOL (čez ali pod)

To je vrsta stave, ki daje prednost skupnemu številu, ki bo natisnjeno na tekmi, tako da bo zmagala ekipa, ki pri tej vrsti stav ne vpliva. Lahko vidite sliko zgoraj in v spodnjem stolpcu, kjer bo skupno število 204,5 in 205. Ugibati morate le, ali se bo rezultat izkazal NEDELJENO ali NIZO od skupnih ciljev na tem trgu.

4. B1 (okrogla ali prva četrtina)

To je vrsta stave, ki je bila ponujena v prvem četrtletju, ko bo izračunan rezultat, se bo uporabljal samo za prvi krog. Privlačne so tudi vrste stav, kot so hendikepi in goli.

5. Neparno sodo (kvote / sodo)

To je vrsta stave, ki privede do skupnega števila točk, ki bodo nastale v igri, tako da je vsota neparna ali enakomerna. Dovolj enostavno? Pri tej vrsti stave ponujajo tudi ugibanja v prvi četrtini ali prvem krogu. Kvote so majhne, ​​a če imate srečo, lahko izkoristite te stave.

6. 1. četrtina (prvi krog)

Skoraj enako kot B1, ki ga tukaj razlikuje, ta vrsta stave ponuja druge vrste stav v prvem četrtletju. Ta vrsta stave ponuja hendikep, cilje in kvote. Tudi če gledate tekmo v živo, lahko seveda preberete premike, ki se zgodijo v tem krogu. S temi podatki lahko dobite donosne stave v prvem četrtletju.

7. 2. četrtina (drugi krog) in 3. četrtina (tretji krog)

Skoraj enako kot stave, ponujene v 1. četrtletju, ki razlikuje izračun te vrste stav, bodo uporabljene v drugem četrtletju ali drugem krogu. Seveda nihče ne more dobro napovedati, kaj se bo zgodilo v drugem polčasu tekme. Za tiste, ki gledate tovrstne stave v živo, jo lahko dobro uporabite. Poleg tega vam posebne stave za tretji krog omogočajo, da dobro preizkusite napoved, ali se bo v naslednjem krogu zgodilo, ali bo ekipa, ki jo izberete, preživela z zmago ali ne.

8. Prva košarka

Tako kot prva košarkarska razlika je razlika med temi vrstami stav v tem, da morate uganiti, katera ekipa je dosegla največ na tekmi.

9. Prva 3 točka narejena

To je vrsta stave, pri kateri lahko uganite, katera ekipa bo najprej posnela Three Point in vnesla številke.

10. Zadnje 3 točke narejeno

To je vrsta stave, pri kateri lahko uganite, katera ekipa bo nazadnje posnela Tri točke in vnesla številko.

11. Druga 3 točka narejena

Poleg ekipe, ki prejme prve in zadnje 3 točke, obstaja tudi vrsta stave, za katero morate uganiti, katera ekipa bo dosegla druge 3 točke

12. Dirkalna točka 5, 10, 15 in 20

To je vrsta stave, ki ugiba, katera ekipa bo dosegla rezultat Forum Poker Online najprej, za kvote pa se bo spreminjala vsako minuto, zato je dobro, da to stavo opravite hitro pred začetkom tekme.

13. Domača ekipa skupaj

Na tej tekmi bo gostitelj Boston Celtic, toda za tovrstne stave morate uganiti, kaj se zgodi samo z domačo ekipo. V njej so na voljo cilji in enake kvote, tako da lahko v tej stavi ugotovite, ali želite uganiti liho ali sodo ali skupno število, ki jih bo dosegla ekipa Boston Celtic.

14. Skupna točka gostujoče ekipe

Na tej tekmi so Cleveland Cavaliers postali Challenge Team, tako kot domača skupna točka, razlika je v tem, da bomo samo ugibali, kaj se bo zgodilo samo v Cleveland Teamu. Za enake vrste ponujenih stav sta gola in Odd Evenes, če ste posodobljeni, lahko zagotovo preberete premike ekipe in naredite pravi par.

Podobno je pri več vrstah stav, ki jih lahko vložite v stavo s košarkarsko igro na Sbobet, in to stavo lahko prevzamete tako, da se registrirate pri igralniku, ki sodeluje s Sbobetom. Dobro razumejte, preden poskusite narediti te spletne stave, saj se boste tako  izognili začetnikom in drugim napakam. Vas zanima poskus?


wheretonext.portauthority


To je vse o člankih Pregled o: Spoznavanje vseh vrst stav za košarko na srečo pri agentih Sbobet

Hvala, ker ste ga prebrali, ne pozabite deliti y GUYS ..

[ Spremenjeno: četrtek, 5 december 2019, 14:16 ]

Komentarji